Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کلاهی در خصوص علل قطعی برق و کاهش تولید و اینکه کمبود آب چه تاثیری بر این روند داشته است، به خبرنگار ایلنا گفت: مشکل اصلی تولید نیست بلکه بخش عمده مشکلات ما در زیرساخت انتقال، توزیع و توسعه است.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ادامه داد: ما مشکلاتی در بخش تولید داریم و مقداری از برنامه عقب هستیم اما در توسعه و نوسازی زیرساخت‌های انتقال و توزیع خیلی عقب ماندگی داریم که این امر اتفاق جدیدی نیست و از اواسط دولت احمدی‌نژاد تا امروز ما دچار این عقب‌ماندگی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کنفدراسیون بین‌المللی کابل افزود: دولت روحانی با کسری سرمایه‌گذاری ۱۵ هزار میلیارد تومانی وزارت نیرو را تحویل گرفت در واقع این کسری سرمایه‌گذاری از دولت احمدی‌نژاد شروع شد و اگر بخواهیم تاثیرگذاری این کسری را در برنامه‌های جاری و روزمره یعنی نگهداری تاسیسات همزمان با شتاب مصرف جستجو کنیم، متوجه این خلاء عظیم خواهیم شد. به نظر؛ مقدار زیادی از زیرساخت‌های توسعه کشور نیاز به بازنگری دارد.

عضو هیئت مدیره سندیکای برق در پاسخ به این سوال که با وجود این میزان کسری از حدود ۱۰ سال قبل به چه علت امسال ما شاهد قطعی و سهمیه‌بندی برق هستیم حال آنکه در سالهای قبل چنین مشکلی در میان نبوده، گفت: ما چند سال است که به روش‌های مختلف از طریق نامه‌نگاری یا برنامه‌های خبری این هشدار را به دولت می‌دهیم. حتی سه سال پیش سندیکای برق طی یک برنامه به طور رسمی اعلام کرد که اگر وضعیت به همین منوال باشد ما ظرف سالهای آینده شاهد خاموشی‌های گسترده خواهیم بود اما دوستان به جای پیگیری این موضوع شروع به انتقاد از سندیکا کردند و گفتند که شما سیاه‌نمایی می‌کنید.

وی در خصوص تاثیرگذاری کمبود آب بر این مسئله و مشکل نیروگاه‌های آبی گفت: این مسئله بی‌تاثیر نیست ولی نمی‌توان تنها علت و اصلی‌ترین عامل را این موضوع معرفی کرد بلکه مشکل در شبکه و انتقال توزیع است و از بابت ظرفیت امروز ما مشکلی نداریم.

کلاهی افزود: ما اگر می‌خواهیم برای سال آینده این مشکل را حل کنیم باید زیرساخت‌های توزیع خود را بازسازی و حداقل ۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این حوزه انجام دهیم. زیرساخت‌های انتقال توزیع نیازمند یک بازبینی ریشه‌ای است. شبکه برق امروز تهران طراحی سال ۱۳۵۲ است یعنی زمانی که تهران ۴ میلیون نفر جمعیت داشته است و در آن زمان مناطق ۱-۲-۳ اصلا کولر نداشتند. امروز در تهران کابل روغنی زیرخاک وجود دارد که برای دهه ۶۰ میلادی است که هم روغن به خاک وارد می‌کند و هم توان انتقال نیرو را ندارد. اتفاقی که برای خوزستان افتاد به ظرفیت ارتباطی نداشت بلکه شبکه مشکل داشت. برخی از کلانشهرها هنوز از ترانسی استفاده می‌کنند که متعلق به ۶۰ سال قبل است.

وی در پایان افزود: زیرساخت‌های انتقال توزیع در شرف انفجار است و اگر به آن نرسیم وضعیت از امروز نیز بدتر خواهد شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: احمدی نژاد دولت سرمایه گذاری مشکلات وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۲۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروی هوایی ارتش امروز از هر زمان دیگری آماده‌تر است

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در بیست و سومین دوره رزم مقدماتی نخبگان مرکز آموزش ۰۱ شهیدان سرباز نیروی زمینی با اشاره به نام‌گذاری نیروی هوایی ارتش به نام «نیروی الهی» از سوی امام خمینی (ره) اظهار داشت: این نام‌گذاری معمار کبیر انقلاب اسلامی وظیفه همه ما را در این نیرو صد چندان کرده است.

امیر سرتیپ واحدی در ادامه به اقدامات منافقین در بدو پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و عنوان کرد: یکی از خیانت‌های منافقین، مطرح کردن موضوع انحلال ارتش بود که با درایت حضرت امام خمینی (ره) این توطئه دشمنان خنثی شد.

فرمانده نیروی هوایی ارتش نقش این نیرو را در ابتدای جنگ تحمیلی بی‌بدیل و کلیدی توصیف کرد و افزود: نیروی هوایی در تمام طول هشت سال دفاع مقدس یا نوک پیکان عملیات‌ها بود و یا پشتیبانی‌کننده آن‌ها. این نیرو عملیات‌های بسیار زیادی در طول جنگ انجام داد و به لطف خدا و با غیرت کارکنان از تمام این‌ها سربلند بیرون آمد.

وی سپس به تشریح عملیات پیچیده «حمله به اچ ۳» پرداخت و گفت: عملیات حمله به اچ ۳ هنوز در بسیاری از دانشگاه‌های نظامی دنیا به عنوان یک عملیات هوایی بسیار پیچیده و منحصر به فرد تدریس می‌شود. طی کردن مسافت بسیار زیاد با جنگنده اف ۴، انجام سه مرحله سوخت‌گیری هوایی و انهدام بیش از ۵۰ فروند هواپیمای عراقی روی باند در دورترین نقطه خاک عراق از مرزهای کشورمان، این عملیات را منحصر به فرد کرده است.

امیر واحدی تأکید کرد: نیروی هوایی ارتش امروز از هر زمان دیگری آماده‌تر است و ما آمادگی داریم که به صورت شبانه‌روزی از این مرز و بوم در برابر تهدیدات دشمنان ایستادگی کنیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش به عملیات «وعده صادق» نیز اشاره و بیان کرد: رژیم صهیونیستی در حمله به ساختمان کنسولگری کشورمان در سوریه مرتکب خطای بدی شد و باید جواب دندان‌شکنی دریافت می‌کرد. وقتی روحیه همکارانم در نیروی هوایی را دیدم، به آینده این نیرو امیدوارتر شدم؛ چون تمام چهره‌ها مصمم و بدون واهمه از دشمن همه پای کار این عملیات بودند.

وی همچنین خطاب به کارکنان وظیفه نخبه گفت: شما نخبگان این کشور هستید و ما در نیروی هوایی به تخصص شما نیاز داریم. بدانید که آینده‌ساز این کشور شما هستید و یک لحظه ایستادن و کند حرکت کردن در مسیر پیشرفت ایران ممکن است سال‌ها باعث عقب‌افتادگی شود.

امیر واحدی با اشاره به توطئه‌های دشمنان در زمینه فرار مغزها و نخبگان از کشور، خاطرنشان کرد: نخبگان عزیز، باید بدانید که چرخ اقتصاد، صنعت و فرهنگ این کشور به دستان شما حرکت می‌کند؛ لذا مواظب تبلیغات دروغین دشمنان باشید و تا می‌توانید در خدمت این کشور و مردم باشید.

کد خبر 6100411 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • نیروی هوایی ارتش امروز از هر زمان دیگری آماده‌تر است
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • خط انتقال آب جدید شهر زاینده‌رود بهره‌برداری شد
  • انفجار و تخریب دو منزل مسکونی در ملایر بر اثر نشت گاز
  • پیدا شدن یک جسد در سد قشلاق سنندج
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد