Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، هفت سال از عمر ریاست جموری حسن روحانی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم می‌گذرد. اقتصاد یکی از مباحثی است که در زمان شعارهای انتخاباتی و پایان دولت‌ها همواره مورد توجه کارشناسان و اصحاب رسانه بوده است.

محمد دلگشایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره عملکرد هفت ساله دولت‌های یازدهم و دوازدهم حسن روحانی در حوزه اقتصاد بیان کرد: حوزه اقتصاد و معیشت در دوران دولت تدبیر و امید همواره مورد انتقاد مردم و کارشناسان قرار گرفته چراکه فشارهای اقتصادی از سال 92 تا کنون افزایش بی‌سابقه‌ای داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برجام هیچ سودی برای ایران نداشته است

وی با بیان اینکه در حال حاضر اقتصاد ایران در بحرانی بی‌سابقه قرار دارد، گفت: متاسفانه دولت‌های روحانی از ظرفیت‌های مهم اقتصادی، سیاسی و اجتماعی برای پیش بردن اصلاحات اقتصادی و بهبود آن استفاده نکرد و تنها به حوزه سیاست بین‌الملل اکتفا کرد که در آن نیز عملکرد موفقیت آمیزی نداشت.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان درباره رشد اقتصادی و گشایش‌های پس از معاهده برجام عنوان کرد: اگر بگویم «برجام» هیچ سود‌آوری اقتصادی برای ایران نداشته، هر چند کلیشه‌ای اما کاملا صحیح است.

وی با تاکید بر اینکه برجام هیچ کدام از گره‌های اقتصادی کشور را باز نکرده است، گفت: در حال حاضر فشارهای اقتصادی در اثر شیوع بیماری کرونا چندین برابر شده است و نمی‌توان به سفره‌های خالی مردم گفت که چند سال توان و انرژی دولت‌مردان صرف مذاکره و برجام بی‌فایده شد.

به گفته دلگشایی؛ افزایش قیمت‌‌ کالا و خدمات از جمله گرانی بنزین، تنها راهکار دولت برای فرار از تنگناهای اقتصادی است؛ اما دولت توجه ندارد که این فرارهای اقتصادی منجر به فشار و ایجاد نا رضایتی مردم نسبت به دولت و نظام می‌شود.

این فعال دانشجویی اضافه کرد: دولت روحانی در دوران مسئولیت خود با افزایش تحریم‌ها، کاهش قیمت نفت و فروش نرفتن نفت ایران مواجه شد و چون برنامه اقتصادی صحیحی نداشت دچار غافلگیری و ناتوانی در کنترل بازارهای داخلی شد.

وی ادامه داد: دولت‌های یازدهم و دوازدهم مکررا با کسری بودجه در سال مواجه می‌شدند که بزرگ‌ترین علت این کسری تنظیم بودجه دولت بر اساس فروش نفت(فروش تعداد بشکه با قیمت خاص در روز) است که اگر این امر به هر دلیلی همانند تحریم جدید یا ناهماهنگی اعضا اوپیک انجام نمی‌شد دولت با کسری بودجه مواجه بود.

دلگشایی با بیان اینکه روحانی در کنترل تورم ناموفق بود، یاد آور شد: روحانی به سه شعار انتخاباتی از جمله کنترل تورم، برجام و مذاکرات هسته‌ای و بهبود شرایط اقتصادی دولت را در دست گرفتند که در حال حاضر با گذشت هفت سال از عمر دولت‌ روحانی با قاطعیت می‌توان گفت در هر سه مورد ناموفق بودند و نتوانسته شعارهای خود را محقق کند.

انتهای پیام/

300 / 320 دولت اقتصاد حسن روحانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دولت اقتصاد حسن روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۱۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از ناعادلانه بودن نظام مالیاتی کشور گفت: در حال حاضر سرانه پرداخت مالیات یک کارمند معمولی بیشتر یک طلافروش است.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «جعفر قادری» عضو کمیسیون برنامه، بودجه مجلس شورای اسلامی درباره عادلانه‌سازی نظام مالیاتی کشور اظهار کرد: این ساختار نیازمند حرکت به سوی شرایطی است که در آن همه اقشار و اصناف کشور متناسب با درآمدی که دارند مالیات بپردازند تا از این طریق امکان فرار مالیاتی برای هیچکس مهیا نباشد.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به نقش مهم سامانه مودیان مالیاتی در تحقق نظام مالیاتی عدالت محور گفت: در این سامانه اطلاعات تمامی صاحبان کسب و کار‌ها و همچنین میزان درآمد آن‌ها به طور دقیق ثبت می‌شود؛ لذا، سازمان امور مالیاتی می‌تواند با تکیه بر این موضوع روند مالیات‌ستانی از افراد را بر اساس داده‌های متقن انجام دهد.


عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: در حال حاضر سرانه پرداختی اصنافی همچون بنگاه‌های معاملاتی املاک طی یک سال ۱۰.۵ میلیون تومان، طلا و جواهر فروشان ۹.۶ میلیون تومان، نمایشگاه داران خودرو ۲۰ میلیون تومان، رستوران‌دارن ۹.۹ میلیون تومان و آرایشگاه‌های زنانه کمتر از ۳ میلیون تومان است و این اعداد در حالی به عنوان مالیات پرداخت می‌شود که میزان درآمد آن‌ها چندین برابر مالیات تعیین شده برای این اصناف است.


قادری خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک کارمند معمولی با پرداخت تقریباً ۱۲ میلیون تومان سرانه پرداختی بیشتر از این اصناف مالیات پرداخت می‌کند. تداوم این موضوع اقشار مختلف جامعه را دچار سرخوردگی می‌کند، زیرا نابرابری در اخذ مالیات در نهایت منجر به تبعیض مالیاتی می‌شود. حجم پایین مالیات مشاغل خاص نشان از این دارد که باید تمرکز ویژه بر اخذ مالیات از آن‌ها صورت بگیرد.


این عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور خاطرنشان کرد: برخورداری از یک نظام مالیاتی عادلانه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. مالیات یکی از منابع درآمدی پایدار دولت‌ها محسوب می‌شود؛ لذا، دولت می‌تواند از این محل به تأمین هزینه مورد نیاز برای ارائه خدمات بیشتر به دهک‌های مختلف جامعه بپردازد.


وی تاکید کرد: مالیات ستانی عادلانه منافع کشور را تامین می‌کند، زیرا تحقق این موضوع وابستگی ما به درآمد‌های نفتی را کاهش می‌دهد. در طول سال‌های اخیر دولت سیزدهم اقدامات متعددی را در راستای اصلاح نظام مالیاتی کشور انجام داده که راه اندازی سامانه مودیان و اتصال کارت‌خوان‌ها به این سامانه یکی از مهمترین آن‌ها است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: مالیات ، طلا فروشان ، مشاغل خاص ، پرداخت مالیات ، فرار مالیاتی ، جعفر قادری ، مالیات طلافروشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAH

دیگر خبرها

  • آمارهایی که با واقعیت اقتصادی جور در نمی‌آید | منشا اتفاقات عجیب و غریبی در بودجه کجاست؟
  • رئیس جمهور: خط مشی دولت،‌ گفتمان امام و رهبری/ برخی دنبال برجام دو و سه بودند
  • آمارهای رئیسی با واقعیت های اقتصادی کشور نمی خواند /اتفاقات عجیب و غریبی در بودجه افتاده /افزایش فهرست اعتبارات نهاد ریاست‌جمهوری
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • ضروری شدن اخذ‌ شناسه یکتا منجر به شفافیت اقتصادی می‌شود
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • ۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت دولتند
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت این دولتند