Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-09@09:51:11 GMT

اصرار روحانی بر اجرای پرهزینه ترین روش جبران کسری بودجه +فیلم

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۶۰۸۸۵

اصرار روحانی بر اجرای پرهزینه ترین روش جبران کسری بودجه +فیلم

‍‍‍‍‍‍

بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد که متوسط هزینه سالانه انتشار (نرخ بهره سالیانه) اوراق سلف موازی نفتی 4 برابر متوسط هزینه سالانه انتشار اوراق مالی بوده است.

به گزارش مشرق، همانطور که رئیس جمهور و رئیس کل بانک مرکزی صراحتا بیان کرده اند هدف اصلی دولت از ارائه پیشنهاد برای اجرای طرح گشایش اقتصادی (پیش فروش نفت با استفاده از اوراق سلف موازی نفتی) به شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، جبران کسری بودجه دولت در سال جاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس بررسی های کارشناسان و مراکز پژوهشی مانند مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، کسری بودجه دولت در سال 99، حدود 150 هزار میلیارد تومان تخمین زده می شود.

ببینید: فیلم/ روحانی: آموزش برای دانش آموزان باید رایگان باشد فیلم/ روحانی: در مقابله با تحریم‌ها معجزه اتفاق افتاد فیلم/ تقدیر روحانی از شیوه عزاداری محرم

در حالی که دولت برای جبران کسری بودجه امسال، مجوز فروش سهام شرکت های دولتی در بورس را مطابق قانون بودجه 99 دارد که درآمد آن حدود 190 هزار میلیارد تومان تخمین زده می شود و همچنین از شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، مجوز انتشار 150 هزار میلیارد تومان اوراق مالی مازاد بر قانون بودجه 99 را دریافت کرده است، به دنبال پیش فروش حدود 200 میلیون بشکه نفت است که درآمدی حدود 170 هزار میلیارد تومان برای دولت به همراه دارد.

دولت اصرار دارد طرح گشایش اقتصادی در مقایسه با انتشار اوراق مالی، روش بهتری برای جبران کسری بودجه است. در همین زمینه، اخیرا حسن روحانی رئیس جمهور در دیدار مدیران ارشد رسانه‌های کشور در تاریخ 4 شهریورماه گفت: «آن چیزی که در ذهن ما بود این بود که بیاییم علیرغم تحریم نفت، نفت را در بازار بفروشیم به قیمت روز با قیمتی که الان فرض کنید اوپک دارد 40 دلار بیشتر یا کمتر با ریال هم بفروشیم بر مبنای نیما بفروشیم ولی این نفت را دو سال دیگر عرضه کنیم به آن کسی که امروز خریدار هست. این می‌توانست خیلی مفید باشد یعنی مشکل امروز ریال ما را حل می‌کرد، بودجه ما را حل می‌کرد، کسری بودجه ما را به بهترین شکل، البته الان هم اوراق می‌فروشیم راههای دیگر داریم این نشود اینطور نیست که بن‌بست باشد ولی این بهتر از اوراق بود اگر این کار را می‌کردیم از اوراق بهتر بود».

این در حالی است که بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد که متوسط هزینه سالانه انتشار (نرخ بهره سالیانه) اوراق سلف موازی نفتی 4 برابر متوسط هزینه سالانه انتشار اوراق مالی بوده است و عملا فروش اوراق سلف موازی نفتی پرهزینه ترین روش موجود برای جبران کسری بودجه به حساب می‌آید که موجب سقوط کشور از چاله «کسری بودجه» به چاه «بحران بدهی» خواهد شد.

ویدئویی درباره این موضوع در ادامه آمده است:

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین مجلس شورای اسلامی بانک مرکزی شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا بحران بدهی اوپک روحانی کسری بودجه اوراق سلف موازی نفتی هزار میلیارد تومان جبران کسری بودجه اوراق مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۰۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: با پیگیری استاندار، هیأت وزیران در جلسه روز دوازدهم اردیبهشت ماه و به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت تنخواه برای جبران خسارت‌های سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی استانداری، منصور بیجار اظهار کرد: فعالیت سامانه بارشی بی‌سابقه در ۵۰ سال اخیر در روزهای پایانی فروردین ماه ۱۴۰۳ در بیش از ۱۰۰ هزار کیلومتر مربع از سرزمین استان با بارش‌های رگباری سنگین فعالیت کرد.

وی ادامه داد: این بارش‌ها موجب طغیان رودخانه‌های فصلی، زیر آب رفتن اراضی مسکونی و باغات، سرریز شدن سدهای مهم استان در مدتی کوتاه و ایراد خسارات قابل توجه به زیرساخت‌های حساس و مهم اقتصادی و عمرانی گشت که حجم خسارت‌ها در برآورد اولیه ۱۱ هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان محاسبه شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اقدامات مدیریتی قبل از وقوع بحران و اطلاع رسانی به موقع به همراه حضور میدانی مدیران دستگاه‌های اجرایی تشریک مساعی و حضور مقامات عالی وزارت کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، معاونین وزرای نیرو، راه و شهرسازی، معاون جمعیت هلال احمر و سایر مسئولان کشوری و استانی موجب گردید بحران به خوبی مدیریت و در حال حاضر در مرحله ارزیابی کامل خسارات و آغاز بازسازی در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری استاندار سیستان و بلوچستان، هیأت وزیران در جلسه ۱۲ اردیبهشت به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت تنخواه برای جبران خسارت‌های سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد.

کد خبر 751864

دیگر خبرها

  • پیامک بی‌پاسخ آشنا به لیلاز درباره فایل صوتی ظریف
  • پیامک بی پاسخ حسام الدین آشنا به لیلاز درباره فایل صوتی ظریف
  • آمارهای رئیسی با واقعیت های اقتصادی کشور نمی خواند /اتفاقات عجیب و غریبی در بودجه افتاده /افزایش فهرست اعتبارات نهاد ریاست‌جمهوری
  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان
  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • عقب ماندگی نهضت ملی مسکن درکرمان با ظرفیت صنعت ومعدن جبران شود
  • عقب ماندگی اجرای پروژه محور خورموج _ لاور جبران شود